Janne Leino

 • Facebook
 • Youtube
 • Spotify
 • Janne Leino

  Janne LeinoUusi studiolevy Suloinen julkaistaan 12.4.2013

  Janne  julkaisee toisen studioalbuminsa Suloinen. Sony Musicin julkaisema levy ilmestyy 12.4.2013. Levy sisältää useiden radioiden soittamat Ilta on kylmä yksin ja Suloinen, joista jälkimmäinen nousi muun muasssa Radio Suomen Soitetuimmat-listan sijalle 1.

  Janne kertoo levystään seuraavaa: ”Tällä levyllä on 17 erilaista biisiä – ei samanlaista, sillä tylsyyttä emme halua tarjota kenellekään. Suuri joukko taiteilijoita on antanut parasta itsestään hienosta retrokannesta alkaen. Syvimmän vaikutuksen levyn kappaleista minuun on tehnyt Samulin ja Johanssonin kappaleen lisäksi Makin säveltämä Ilta on kylmä yksin.”

  Levyllä on bonuksena myös Jannen ja Sanin tunnelmallinen duetto Joulukortti, josta on myöskin muodostunut radiosuosikki.  

  Varsinaisten albumikappaleiden lisäksi levyllä on bonuksena viiden kappaleen Janne Goes Hollywood -kokonaisuus. Mukana on viihteelliset ja uudet versiot evergreen-hiteistä Mr. Bojangles, Sofié (She), Delilah, Acapulcoon (Loco in Acapulco) ja Strangers In The Night. ”Halusimme kasata kokonaisuuteen kappaleita eri puolilta maailmaa, vaikkakin ne ovat kaikki Hollywood-sävelmiä. Mr. Bojanglesiin pyysin Epulta tekstin, jossa kunnioitetaan edesmenneitä mestareitamme, jotka ovat ovat olleet niin monien esikuvia”, Janne kertoo.  

  Katso lisää Tiedotteet-välilehdeltä.