Janne Leino

 • Facebook
 • Youtube
 • Spotify
 • Janne Leino

  Janne LeinoLOMATUNNELMISSA BRAZIL-SINGLELLÄ

  Spotify

  ”Terveisiä seikkailumatkalta Brasiliaan”

  Janne Leino tuo viileän kesän jälkeen koleaan syksyyn auringon ja lomatunnelman sykettä uudella singlellään Brazil. Sen tahdissa on ihanaa tunnelmoida, muistella ja unelmoida lämmöstä ja auringosta. Kukapa ei haluaisi kokea ranta- ja lomafiilistä keskellä syksyistä Suomea?

  Brazil on energinen ralli, jossa on auringon ja hiekkarannan lisäksi sopivasti huumoria. Janne toivoo sen saavan kuuntelijan hyvälle tuulelle ainakin muutamaksi minuutiksi kesken syksyisen arjen.

  Tälläkin singlellä Janne Leino luottaa vankasti Maki Kolehmaisen ja Sana Mustosen yhteistyön voimaan. Maki toivoi Sanalta hauskaa lomareissubiisiä, ja Sana teki työtä käskettyä. Makilla ja Sanalla on kuulemma hyvin samanlainen huumorintaju, joten biisinteossa parivaljakolla synkkaa hyvin.

  -Janne on monipuolinen artisti, jolta luonnistuvat monenlaiset kappaleet. Tällä kertaa mennään pilkettä silmässä aurinkoisissa tunnelmissa, Sana toteaa.

  -Juu, aika energisellä meiningillä mennään. On hyvä hakea omaan laulamiseen, tyyliin ja ylipäänsä tekemiseen uutta kulmaa. Ajatus latinobiiseistä syntyi keväällä, kun suunnittelin ja toteutin seikkailumatkani Brasiliaan. Teemme ainakin kolmen biisin latinokokonaisuuden. Jännä nähdä, miten suureksi se kasvaa sitten loppujen lopuksi, Janne lisää.

  Hän taitaa olla ihan kunnolla hurahtanut Brasiliaan:

  -Harrastan brasilialaista jujutsua, joka on lähes toinen Brasilian kansallislaji jalkapallon ohella. Brassi-jujutsu pitää kropan ja mielen hyvässä kuosissa. Minulle se on lifestyle-asia, jota varmasti harrastan loppuelämäni ajan. Sopii niin nuorille kuin vanhemmillekin. Itse aion myös kilpailla vielä lajissa, Janne suunnittelee.

  Tuotanto HERE 2017
  Säv. Maki Kolehmainen, san. Sana Mustonen, sov. Kalle Löytynoja ja Toivo Hellberg

  Tiedotus: Reija Kokkola 050 302 5964 [email protected]