Janne Leino

 • Facebook
 • Youtube
 • Spotify
 • Janne Leino

  Janne LeinoJANNEN SOOLOLEVY SYTYTÄ MUT JULKAISTAAN 20.4.

  Janne Leinon sooloalbumi Sytytä Mut julkaistaan keskiviikkona 20. huhtikuuta 2011. Tyylikästä pop-iskelmää sisältävän levyn on tuottanut Maki Kolehmainen ja sen julkaisee Universal Music.

  Sytytä Mut -levyä on työstetty  huolella Helsinki Recordsin studioilla viime kesän ja syksyn ajan. Tuottaja Maki Kolehmainen on myös säveltänyt kappaleita levylle, kuten esimerkiksi suositun radiohitin Päiväunta. Levylle ovat säveltäneet kappaleita myös Mats Tärnfors, kahdesti Grammy-ehdokkaana ollut arvostettu amerikkalainen säveltäjä Jan Buckingham, Alex Ojasti, Janne Saksa ja pop-säveltäjä Alexandr Sasha Kireev. Levyn kappaleet ovat sanoittaneet Heidi Puurula, Jorma Toiviainen, Jimi Constantine, Sana Mustonen, Eppu Uutinen ja Antti Mikkola. Janne on osallistunut levyn sävellystyöhön kappaleella Siirrän tuolin aurinkoon. Hänellä on osuutensa myös ajan hermoilla olevan bailubiisin Puumanaisen sanoituksiin.

  Janne itse toteaa levystään seuraavaa:  "On hienoa, että saimme jo debyyttilevylläni luotua minulle linjan pop-iskelmän parissa esikuvieni Ramazzottin ja Bublen tyyliin. Tuloksena oli vauhdikas setti pop-biisejä, joissa on tunnetta, aitoutta ja energiaa. Tällanen freesi linja pidetään myös Men In Blackin kanssa keikoilla." Janne aloittaakin syksyllä aktiivikeikkailun Men In Black -orkesterin kanssa.