Janne Leino

 • Facebook
 • Youtube
 • Spotify
 • Janne Leino

  Janne LeinoJanne Leinon uudesta albumista YouTube-ilmiö - jo lähes 400 000 katselua ympäri maailman!

  Spotify

  Janne Leinon uudesta kansainvälisestä, viittä kieltä sisältävästä Love Stories -albumista on tullut todellinen YouTube-ilmiö, sillä sen lauluista tehdyt videot ovat keränneet jo lähes 400 000 katselukertaa ympäri maailman.

  Leino laulaa albumilla ympäri maailman tunnettuja ikivihreitä englanniksi ja italiaksi, mutta myös duettoja vietnamiksi, espanjaksi ja portugaliksi. Albumin kansainvälinen digijulkaisupäivä on 16. lokakuuta.

  Erityisen suosituiksi on noussut Leinon ja kuubalaisen Deannys Conde Medinan versio Engelbert Humperdinckin tunnetuksi tekemästä How I Love You (Como te amo) -kappaleesta, jota on katsottu YouTubessa jo yli 150 000 kertaa. Leinon soolona laulamaa How Can I Stop Loving You -kappaletta on katsottu YouTubessa jo lähes 140 000 kertaa.

  Muita Leinon albumin kansanvälisiä duettoja ovat portugalilaisen Jessica Peresin kanssa tehdyt Killing Me Softly (Em sua voz) ja Love Me Tender (Me ame com ternura) sekä vietnamilaisen Nguyen Ngoc Phuong Nhin kanssa tehty Love Story (Chuyện tình).

  – Olen aina ihaillut viihdelaulun suuria mestareita, kuten Engelbert Humperdinckia, Elvis Presleytä ja Frank Sinatraa. Halusin viimein tarttua haasteeseen ja tehdä levyn heidän viihdeklassikoistaan, joista monet ovat myös lempibiisejäni, Leino kertoo. – Päätin tehdä lauluista myös muutamia harvinaisempia kansainvälisiä versioita ja otin yhteyttä musiikkialan ystäviini ympäri maailman. Lopputuloksena syntyivät nämä suosituiksi nousseet, tuhansia katselukertoja keränneet duetot upeiden laulajattarien kanssa, Leino jatkaa.

  Janne Leino on ollut parin viime vuoden aikana varsin aktiivinen musiikkirintamalla. – Olen julkaissut uusia suomenkielisiä singlejä, ja samaan aikaan siviilityöt ovat pitäneet minut kiireisinä. Olen myös tehnyt kaiken aikaan taustalla monenlaisia töitä musiikkiympyröissä. Toimin esimerkiksi Robinin kaksi ensimmäistä levyä tehneessä Helsinki Records -levy-yhtiössä yhtenä omistajana ja työskentelen siellä myös tuottajapuolella, Leino kertoo.

  Elokuussa Leino lähti mukaan kahden muun kevyen musiikin konkarin muodostamaan HAL eli Hietala-Ahola-Leino -nimiseen kokoonpanoon. HAL julkaisi samalla uuden, Saada rakkautta ja rakastaa -nimisen kappaleen, jonka on säveltänyt Maki Kolehmainen ja sanoittanut Sana Mustonen. Seuraava HAL-single ilmestyy vuoden lopulla.

  Janne Leino toimii terveysalan yrittäjänä. Lisäksi hän on suosittu terveysalan luennoitsija ja harrastaa ja kilpailee kansainvälisellä tasolla brasilialaisessa jujutsussa.

  Lisätiedot medioille ja haastattelupyynnöt: Tomi Lindblom, p. 040 – 528 8485, [email protected]

  How I love You (Como te amo) feat. Deannys Conde Medina YouTubessa

  How Can I Stop Loving You YouTubessa