JANNE LEINON YLISTYSLAULU RAKKAUDELLE

RAKKAIMPANI

Mats Tärnfors (säv.) Sana Mustonen (san.), Toivo Hellberg ja Maki Kolehmainen (sov.) 

 

Janne Leinonparilla viimeisellä singlellä Brazil jJoulupukki kesälomallaoltiin vauhdikkaissa tunnelmissa aurinkoisissa maisemissa. Hienosti radioissa soittoa saaneet kappaleet saavat nyt jatkoa mahtiballadista Rakkaimpani.Nimi kertoo kaiken. Onhan rakkaus maailman tärkein asia, ja sitä saa, ja sitä pitääkin julistaa arvoisellaan tavalla: yhtä aikaa voimakkaasti ja herkästi. Jannen tulkinta on syvää ja aitoa. Tässä laulaa rakastunut ja onnellinen mies. 

-Kappale on voimakas ja tunteellinen. Mielestäni onnistuin sen tulkinnassa, laulaja itse arvioi. 

Laulun säveltänyt ja sovittanut Mats Tärnforson onnistunut luomaan melodian ja tunnelman, joka pitää kuuntelijan otteessaan alusta loppuun. Rakkaimpani-kappaleessa on juuri sitä ihanaa ja iloista kevätaurinkoa, jota me kaipaamme pitkän talven jälkeen. On aurinkoa, hymyä ja intohimoa sekä vilpitöntä hämmennystä rakkauden edessä. Loistavan tekstin on jälleen kerran kynäillyt erilaisten tunneskaalojen maastossa herkästi taiteileva sanoittaja Sana Mustonen.

-Kirjoittaessani tekstiä ajattelin suomalaista miestä, jonka ei ehkä ole aina niin helppoa tuoda esiin syvimpiä tunteitaan ja ajatuksiaan. Siksi halusin sanoittaa sellaisen tekstin, jonka miehet voi soittaa omalle rakkaimmalleen, jos eivät itse saa sanaa suustaan. Silloin, kun kolahtaa kunnolla, kun tosissaan rakastuu, tuntuu juuri tuolta. Kaikki siinä toisessa on ainutkertaista ja loistavaa. Ja siihen sitten vielä seksuaalinen halu päälle...Janne Leinon ääni hyväilee korvia ja teksti hyväilee mieltä. Biisi on tyylikäs rakkauslaulu, Mustonen luonnehtii kappaletta.

Janne Leino toivottaa Rakkaimpani-kappaleen sävelin kaikille kuuntelijoilla rakkaudentäyteistä kevättä!

Laulava jujutsumestari

Janne Leino on myös tuore turnausvoittaja brasilialaisessa jujutsussa Africa Open Brazilian Jiujitsu -kilpailussa. Muutenkin innokas urheilija ja liikkuja pyrkii mahdollisimman kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Palikat tähän tavoitteeseen ovat Jannelle musiikki, mielekäs työ, arjen mielenrauha ja monipuolinen liikunta. Nämä kaikki ovat asioita, joista hän mielellään puhuu ja jakaa tietouttaan. 

-Tärkeintä ei ole päämäärä, vaan matka, hän kiteyttää filosofiaansa.

Tuotanto: HEREMUSIC 2018 Tiedotus: Reija Kokkola 050 302 5964 [email protected]

JANNELEINO.FI, Facebook JANNELEINOPOPISKELMA